Apartament SCH

En construcció.

Hi ha projectes de rehabilitació que neixen de les dificultats que planteja la distribució original. En altres, en canvi, et trobes amb uns elements d’interés des d’on poder iniciar el fil narratiu.

El repte per poder avançar en el projecte de reforma d’aquest pis situat en el centre de Barcelona era salvar la complicada distribució que, amb multiples portes i passadisos, bloquejava la distribució de la llum natural, la ventilació i generava una circulació incómode a través d’ell. Una serie de micro-intervencions en aquestes zones de pas i en els elements existents han ajudat a crear un nou fluxe d’aire, llum i visuals que han convertit el passejar per l’espai en una experiencia molt agradable i rica per als sentits.

Aquestes intervencions han permés connectar totes les zones de dia entre elles a través d’un recorregut en el que van apareixent espais verds, obres d’art i altres sorpreses que es barrejen amb els espais d’ús com la zona d’accés, de descans, la cuina, l’estar o l’estudi que es pot enllançar, mitjançant uns paraments flexibles, amb la zona d’estar principal.

Una vivenda-promenade que et convida a passejar i conèixer els seus secrets mes ocults.

 

Autor

Gabriel Gomera, Rubén Páez

Localización

Barcelona

Tags
architecture, arquitectura, art, design, efficient, eficiente, interior, interiordesign, interiorismo, landscape, passive, passivehouse, saludable, sostenible, sustainable